blogg

blogg

ANGOROR KLIPPTA

bloggPosted by Lena Möller Mon, January 05, 2015 13:49:57
Nu var det dags igen att klippa angororna, igår klippte jag Gottfrid där blev 200 g förstaklass ull och 70 g andraklass ull. Gottfrid var väldigt lugn och fin att klippa, betedde sig som en kung.
Sedan var det dags att klippa min 96 poängare Belekimas
Tussilago, satt henne på bordet och började klippa, WOW hon har ju bara så underbar ull, hon sitter helt stilla och tycker nog att det är skönt att bli av med all ull, när det var dags för att klippa magen, lade jag henne på klippbordet och där låg hon bara, helt fantastiskt , så som hon är när man klipper henne skulle alla kaniner vara. Resultatet var inte dåligt det heller, hon hade 220 g förstaklass ull, och 80 andraklass ull. totalt 300 g. Så mycket ull har jag aldrig fått förut på en gång. Tror att det snart är dags att para henne, så där kan bli lite fler söta ulltussar.
Imorgon är det dags för hennes mamma Ullegull att bli klippt, hon ser väldigt ullig ut, spännande och se hur mycket där blir.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.